Egyszerű Tippek, Segítség Érted, Foci

Fogja élvezze írja fel ha élvezze foci. Ha a vágy, néhány javaslatok fellendítése a készségek, fenntartása olvasás. Tovább elemzés, néhány rendkívüli guidance fogja lényegesen támogatást növeli a készségek.

Bár nyilvánvaló, folyamatosan fenntartása a szem az irányt a gömb, egész video játék. bet365 fizetési módok Ez a video játék nagyon gyors , valamint az labda telt el egy magányos játékosok a next azonnal. A provokátorok valószínűbb pontszám ha folyamatosan felejtsd el labda.

Tanulni step úgynevezett "Szabadban Elastico." Használata lépjen vágás belül a szárnyakon. Tegye Hely valamit a földön, amely nem áthelyezni, olyan, mint a zsák. Tipp messze kúp vonatkozó öt lépések. Elején azáltal, szivárgott abba az irányba, kúp. Ahogy get közelebb a kúp, a kör kívül, után, hogy gombot, érintse meg gyors mozgás vissza a belső komponens. Lehet, bolond a defender ez a puha, kívül kapcsolatot. A a második touch kéne nagyobb, mint a kezdeti.

Nem miss menetrend, mikor lehet, gyakorló. Kísérlet hozza a foci kör mentén, ha megy, valahol és ha, van néhány leállás gyakorlat pár gyakorlatot. Módszer fokozatosan csöpögő a kör, ahogy .

Ha a rész a mező, hogy a - a túl sok feladat, keresés egy gamer egy ritkán látogatott terület, akivel át a gömb. Ők kell pár másodperc előtt a védők átmenni a mező , valamint az egy nagyszerű módja annak, minimalizálja a fenyegetések a elvesztése a labda a mozgalmas terület.

Félrevezetni a védelmezők azáltal, csöpögő a ellentétes utasítások vagy keres menni. - Követni fognak , mert irány és bizonnyal dobd őket, ha megy, vice versa. Ez hatékony módszer a navigálás a protector.

Az rendkívül nehéz szabályozzák egy hatalmas ütés, újabb hatos gömb. Ha szeretnék át a gömb a csapattársa, anélkül, egyéb csapat megszerzése, halad, kell csökkentett, így ostor. Hatalmas ütés, újabb hatos golyó jobb long utazás üres helyszín.

Még ha a a tengely a terület, fenntartása ismerős, mi van, történik körül. Igény készített megszerzése a foci gömb a egységes oldalán , valamint az azonnal változás a ellentétes oldalán. Az fontos folyamatosan értem, ahol a csapattársak és provokátorok található,.

Próbáld egy hely, ahol a akartam fő foci csoport, kísérlet kérkedik harcias szellem. Van, egy kedvező gondolkodásmódot, aktív a mező, segíteni csapattársak, , valamint az soha megadás. Mutatja a edző, néhány ajánlás a játék , valamint csapat jobb a esélyeit a megszerzése választott.

Kap erősebb foci képességek kéri megértés , valamint technika. Használja info egész a képzés és néz, mint a foci képességek továbbra is javítása. kell mindig keresés módszerek javítja a készségek, szóval lehet, vált a jobb játékos.